Home » Aktiviteter » Konkurrencer

Konkurrencer

Er du interesseret i at deltage i konkurrencer med relation til rummet og rumfart, så er der flere muligheder, hvoraf nogle kun kører een gang og andre er tilbagevendende events og konkurrencer

Aktuelt:

Moon Camp Challenge

Den europæiske rumorganisation (ESA) har med en række partnere lavet en konkurrence om at 3D designe en Måne base.
I samarbejde mellem DSR og Coding Pirates (m.fl.) udvikles workshops til at leve sig dybere ind i det og lege/arbejde videre på forskellige moduler til måne basen, robotdesign og evt. fortsætte med at 3D printe, programmere og arbejde med video og VR.

 

CanSat-konkurrence 2019

Har du elever, der brænder for science, programmering og teamsamarbejde? Og vil du være med til at give dit gymnasium og dine elever en uforglemmelig oplevelse med udvikling af løsninger til fremtidens rumfart?

Så tilmeld et hold til CanSat 2019, og vind en rejse til den europæiske hovedkonkurrence. CanSat er en konkurrence, der stiller krav til kreativitet og samarbejdsevner og samtidig giver muligheder for at styrke elevernes viden og færdigheder indenfor teknologi og programmering.

 

Mission Zero og Mission Space Lab
Send hilsen til astronauterne ombord på ISS ved at programmere en AstroPi! Alle bidrag kommer igennem (ikke konkurrence)
Mission Space Lab er lidt mere udfordrende og med flere faser for de som får godkendt deres ide.

 

Odysseus II konkurrencen

En tilbagevendende konkurrence under ESA

 

Space Apps Challenge

Et internationalt hackathon der afvikles over 48 timer i storby rundt omkring i verden.

2018 udgaven blev afholdt 19-21. oktober – når der kommet nyt om 2019 udgaven lægger vi friske links på