Home » Bliv medlem

Bliv medlem

Ved at være medlem af Dansk Selskab for Rumfartsforskning er du med til at støtte Selskabets arbejde, og dermed udbredelsen af kendskabet til rumfart, rumfartsforskning og naturvidenskab generelt i Danmark.

Du har også mulighed for at bidrage aktivt eller gøre brug af de muligheder andre er med til at skabe igennem studerende netværk, underviser netværk og andre gode tiltag, som selskabet er en aktiv del af.

Voksen medlemskab: Som voksenmedlem modtager du vores magasin, Dansk Rumfart, samt det norske blad Romfart, som udgives af Norsk Astronautisk Forening, og har mulighed for at deltage i vores arrangementer og fællesskaber.

Studentermedlem: Du modtager vores magasin, Dansk Rumfart.samt det norske blad Romfart, som udgives af Norsk Astronautisk Forening, og har mulighed for at deltage i vores arrangementer og fællesskaber.

Kontingent: Kontingent kan indbetales på Mobile Pay nummer 973396 eller-
Danske Bank: Reg. 1551   Konto 2 04 69 70

Firma/Institution: Som Firmamedlem kan I gøre brug af DSRs forskellige tjenester og netværk, og blive aktiv partner på events og arrangementer samt få vores aktive engagement i deling af relevante nyheder og arrangementer. Man kan også få vores hjælp til foredrag, workshops med mere. I modtager desuden det antal magasiner I ønsker.

DSR benytter ForeningLet til medlemsadministration