Home » Aktiviteter » Workshops

Workshops

Moon Camp Challenge

Den europæiske rumorganisation (ESA) har med en række partnere lavet en konkurrence om at 3D designe en Måne base. Der er særskilte konkurrencer for hold af børn op til 12 år og for unge i alderen 13 til 18 år. Man kan naturligvis også arbejde med andre spændende projekter og forløb med udgangspunkt i materialet uden at deltage i konkurrencen.

I samarbejde mellem DSR og Coding Pirates (m.fl.) er der udviklet workshops til at leve sig dybere ind i det og lege/arbejde videre på forskellige moduler til måne basen, robotdesign og evt. fortsætte med at 3D printe, programmere og arbejde med video og VR.

Ret henvendelse til os hvis der er interesse I at vi hjælper med workshops, hvor Moon Camp Challenge er indarbejdet.

ESA – https://www.esa.int/Education/Moon_Camp

Hvis man selv vil springe ud i det og går i gang med minimum af introduktion, så tag at se videoerne under “Making a home on the Moon” først og gå derefter enten i kast med enten TinkerCAD (let) eller Fusion360 (avanceret)

TinkerCAD – log på først og dernæst https://www.tinkercad.com/learn/projects#/learn/project-gallery;collectionId=OER5NIAJE94W69M

Fusin360 – søg efter “Making a Home on the Moon” på Youtube eller se videoer her https://www.youtube.com/playlist?list=PLAQfn-QKbiAk7VONvwvNrUjfChJ7sQsZR